Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2015

ΜΕΡΟΣ 17ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Β'

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 2012 & DAVID DE ROTHSCHILD

Παρακάτω υπάρχει ολόκληρο το βίντεο από την ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ  των Ολυμπιακών Αγώνων 2012-Λονδίνο):
Closing Ceremony - London 2012 Olympic Games
https://www.youtube.com/watch?v=ij3sgRG5sPY&feature=player_embedded

Στο χρονικό σημείο 1:21:00 εμφανίζετε επί σκηνής, ο τραγουδιστής George Michael  (μια μικρή προτύπωση και αυτός, του Αντίχριστου), ο οποίος τραγουδάει  "Freedom", δηλαδή "Ελευθερία")!!!

Στο παρακάτω πλάνο, (στην ζώνη του,) φαίνεται ξεκάθαρα, μια  ..νεκροκεφαλή!!!


Σε παλιότερο κεφάλαιο, Εδώ :  http://astakotheories3.blogspot.gr/2010/09/11.html είχαμε δείξει και τον ..David de Rothschild με μια ..νεκροκεφαλή στην ζώνη του (και την Lara Croft..)!!! George  έχει γεννηθεί στις 25 Ιουνίου 1963-ο David.. στις 25 Αυγούστου 1978, βλέπετε κάτι κοινό;;
Αμέσως μετά τον George, (στο χρονικό σημείο 1:38:22) μπαίνει στο στάδιο μια γαλέρα (..ιστιοφόρο εποχής) με κυβερνήτη την τραγουδίστρια Annie Lennox!!! το σκάφος περνάει δίπλα από την φωτιά... Το κόκκινο χρώμα έντονο παντού..

Στο σημείο αυτό, να επισημάνουμε ότι το σκάφος του David.. (PLASTIKI) είχε περάσει δίπλα από την Χαβάη (συμβολικά  φωτιά-hot spot)!!! Η Annie Lennox γεννήθηκε 25 Δεκεμβρίου 1954--ο David.. στις 25 Αυγούστου 1978, βλέπετε (και πάλι) κάτι κοινό;;

Στο χρονικό σημείο 1:45:52 φαίνεται ένας σχοινοβάτης (ακόμα μια μικρή προτύπωση Αντίχριστου) ο οποίος περπατάει πάνω σε τεντωμένο σχοινί.. και περνάει (φυσικά..) από την κορυφή της "Πυραμίδας"..!!!

Στο τέλος της διαδρομής δίνει χειραψία στον ΆΝΘΡΩΠΟ.. και τον καίει!!! Συμβολικά, του μεταδίδει την "Φωτιά-Γνώση".. (στην πράξη όμως τον καίει κανονικότατα!!! ;) )

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΩΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.. ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΙ!!!! 

Από το χρονικό σημείο 1:46:46 έως το 1:47:00, τα πάντα σιωπούν.. Ένα μπλε φως (που προέρχεται από την κορυφή μιας "πυραμίδας") "λούζει" το στάδιο.. Ένας διαπεραστικός "μεταλλικός" ήχος "γεμίζει" τον χώρο.. Όλα προμηνύουν ότι κάτι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ επρόκειτο να συμβεί....

και ΞΑΦΝΙΚΑ (Στο χρονικό σημείο 1:47:00 έως 1:47:25) μέσα από το σκοτάδι αρχίζει σιγά σιγά να ξεπροβάλλει στον χώρο, ένα κινούμενο Χίπικο βαν που στην οροφή του κάθετε (σε κάτι, που μοιάζει με θρόνο..) ένας περίεργος τύπος.. με μούσι και μακριά μαλλιά που χαιρετάει αριστερά και δεξιά τον κόσμο, ο οποίος τον υποδέχεται με ενθουσιασμό!!! 

Την πρώτη φορά που είχα δει αυτή την σκηνή, (στα πρώτα τουλάχιστον δευτερόλεπτα, που βρίσκεται στο μισοσκόταδο.. αυτός ο Περίεργος τύπος..) Είχα πραγματικά ανατριχιάσει!!! θα έπαιρνα όρκο, ότι ήταν ο David.. de Rothschild!!! Εκτός από την εμφάνισή του.. και το όλο αεράτο στυλάκι αυτού του τύπου.., παραπέμπει 100% σε David..!!! Μάλιστα, αν προσέξετε καλά, φοράει και ένα καπέλο, που "παραπέμπει" στην εποχή  των Λόρδων, της παλαιάς αριστοκρατίας του Λονδίνου. π.χ. σαν την οικογένεια των Rothschild!!! 

Στην παρακάτω φωτογραφία, δείτε την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ομοιότητα που υπάρχει (στην συγκεκριμένη σκηνή) ανάμεσα σε αυτόν μυστηριώδη τύπο... και τον David de Rothschild!!!

Αυτός ο μυστήριος τύπος.. ονομάζεται Russell Brand Edward και από πίσω του (στον φόντο) διακρίνεται (με κόκκινο χρώμα..) τον αριθμό 12 που οπτικά "παραπέμπει" στο αγγλικό γράμμα "R" συμπτωματικά.. το όνομά του, ξεκινά από αυτό το γράμμα.. αλλά και του David de Rothschild το επίθετο.. 

Στο παρακάτω βίντεο του David..με τίτλο "David de Rothschild to Cross the Pacific... on Plastic" στο χρονικό σημείο 0:02-0:05, βλέπετε ένα παρόμοιο Χίπικο βαν!!!
(πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το βίντεο)

Παρακάτω απομονώσαμε και ένα καρέ από το παραπάνω βίντεο για να το δείτε καλύτερα!!!

Πάνω από το Χίπικο Βαν βλέπουμε έναν (πορτοκαλί) ήλιο. ο ήλιος είναι βασικό σύμβολο των illuminati!! (σαν σύμβολο κωδικοποιημένης γραφής!!! Το γράφουν, με έναν κύκλο που στο κέντρο του έχει μια τελεία!!! )

Το σήμα"hp" που φαίνεται πάνω στο Βαν, σαν πρώτη έννοια, σημαίνει Hewlett-Packard, η οποία είναι Αμερικάνικη εταιρία κατασκευής υπολογιστών και θεωρείτε η κορυφαία ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!! , (η μόνη εταιρία που την "ανταγωνίζεται" αυτή την στιγμή, είναι η Κινέζικη LENOVO-σε συμμαχία με IBM..). H Hewlett-Packard υπήρξε ο ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ σπόνσορας του οικολόγου.. David.. στην θαλάσσια Αποστολή του.. (Plastiki)!!! 

Το "hp", το συναντούμε επίσης στο κίνημα των Hippies (Χίπις-παιδιά των Λουλουδιών) το γνωστό σε όλους μας, Ειρηνικό.. και Οικολογικό..κίνημα!! έχουμε αναφέρει παλιότερα το τι "παίζει" με τους (Χι)πις εδώ: http://astakotheories.blogspot.gr/2009/05/3-david-mayer-de-rothschild-plastiki.html 

To "hp" το συναντάμε και στο όνομα του Μάγου.. Harry Potter!!! Έχουμε αναφερθεί και γι' αυτόν, εδώ :   http://astakotheories3.blogspot.gr/2010/08/10.html

Φυσικά, η ημέρα των λουλουδιών.. θεωρείτε η 1η Μάη.. (1η Μάη.. 1776 ιδρύθηκαν και οι ILLUMINATI)!!! ο David.. έχει, αυτή την στιγμή, σαν κύρια "βάση" του, την Καλιφόρνια και πιο συγκεκριμένα, μένει στο Los Angeles (η πόλη των Αγγέλων.. και του Hollywood..) στην περιοχή  Venice Beach (η "Βενετία" της Αμερικής), μέσα σε ένα (τροποποιημένο) γκαράζ!!! Οι (παλιοί..) ιδιοκτήτες της "HP" αλλά και ο ιδρυτής της "Αpple" Steve Jobs, από ένα γκαράζ ξεκίνησαν και αυτοί, τις Παγκοσμίου εμβέλειας.. εταιρίες τους!!!  Από την Καλιφόρνια ξεκίνησαν και αυτοί, όπως φυσικά από την Καλιφόρνια ξεκίνησε το κίνημα των Χίπις, αλλά και η πρώτη Εκκλησία του Σατανά!!! επίσημα αναγνωρισμένη Θρησκεία από το Αμερικάνικο κράτος!!! ) 
http://astakotheories.blogspot.gr/2009/05/3-david-mayer-de-rothschild-plastiki.html 

(Επιστρέφοντας πάλι στην Τελετή Λήξης )

Από το Χρονικό σημείο 1:47:26 έως 1:49:00, Το Χίπικο Βαν (αφού έχει κάνει μια βόλτα κυκλικά του σταδίου) καταλήγει, μέσα από έναν από τους οκτώ ΔΡΟΜΟΥΣ.. (που επίσημα συμβολίζουν τις οκτώ γραμμές της Αγγλικής σημαίας) στο κέντρο του σταδίου.. 
βλέπουμε το διάστημα αυτό, όλο το στάδιο, να φωτίζετε από Κόκκινο.. χρώμα. Εκεί, o Russell Brand  (ίσως, η ΚΑΛΥΤΕΡΗ προτύπωση Αντίχριστου, που έχουμε συναντήσει ΠΟΤΕ!!!) να κρατάει έναν ..ΤΗΛΕΒΟΑ και μέσο αυτού, να τραγουδάει "κηρύττει" τις ιδέες του... στον κόσμο που υπάρχει μέσα στο στάδιο (συμβολικά τα έθνη)!!!

Σε όλο αυτό το σκηνικό, βλέπουμε τον "Αντίχριστο" να πλαισιώνεται από μια ομάδα ανθρώπων με κάποιες ιδιότητες.. π.χ. 
Βλέπουμε έναν τύπο που είναι ντυμένος σαν παιδί που και κρατάει και έναν Αρκούδο.. στο χέρι και με τις κινήσεις τον χεριών του δείχνει ότι τον εξυμνεί..!!! στο κεφάλι του, φοράει ένα τριγωνικό καπέλο που παραπέμπει στην μαγεία!!! (συμβολίζει γενικότερα την μαγική  εκπαίδευση-φαντασία που λαμβάνουν τα παιδιά, από τον "ψευτομεσσία".. μέσω του ιδίου και του συστήματός του, π.χ. ταινίες "τύπου" Harry Potter, "οικολογία", κ.λπ.). 
Βλέπουμε κάποιες γυναίκες ντυμένες Μονρόε.. (Συμβολισμός του Σεξ και της χλιδής).
Βλέπουμε κάποιες γυναίκες ντυμένες αστυνομικίνες (που συμβολίζει την αστυνομοκρατούμενη Παγκόσμια Κυβέρνηση-"Ασφάλεια και Ειρήνη" που θα φέρει ο Αντίχριστος!!!). 
Βλέπουμε μερικούς άντρες ντυμένους Λόρδους στην πίστα, (που συμβολίζει την Ελίτ, που στηρίζουν τον Ψευτομεσσία!!!). 
βλέπουμε Τέσσερις (4).. "αστραφτερές" γυναίκες  με βιολιά (που συμβολίζουν, αυτό που λέμε γενικότερα "άρτος και Θέαμα" δηλαδή μουσική, ταινίες και γενικότερα τα ΜΜΕ που κρατάνε υπό ύπνωση- αποβλάκωση το μεγαλύτερο μέρος τις ανθρωπότητας!!! To όνομα του συγκροτήματος είναι Bond.. (ειδικό Τραπεζικό ομόλογο..) Το 2011 (έναν χρόνο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες) το μουσικό συγκρότημα Bond.. τιμήθηκε με την "Ελευθερία της πόλης" για την συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις για εκλογή Δημάρχου, στην Τραπεζική περιοχή "City" ("Πόλη") του Λονδίνου!!! 
Βλέπουμε επίσης, έναν εύσωμο άντρα ντυμένο κάτι σαν γυναίκα-κλόουν (που συμβολίζει την ομοφυλοφιλία). 
Βλέπουμε διάφορους πολύχρωμους κλόουν (που συμβολίζουν για την Ελίτ), την "κατώτερη" πολυπολιτισμική ανθρωπότητα!!!). 
Σε μια φάση, φαίνεται και μια γυναίκα με δύο πολύ μικρά φτερά στο κεφάλι της (σύμβολο θεότητας), η οποία περιφέρεται γύρω από όλους.. (ποια θεότητα πιστεύεται ότι αντιπροσωπεύει;; Είναι ή δεν είναι η Isis;; εσείς τι πιστεύεται;;)
Στο τέλος κατεβαίνει από το Χίπικο Βαν και ο ίδιος ο "Αντίχριστος" και κάθεται στο κέντρο της "παρέας" και όλοι γύρω του τραγουδούν, χαμογελούν και "δείχνουν" ευτυχισμένοι.. !!!  

Το παρακάτω βίντεο από το YOUTUBE ανεβασμένο στις 25 Ιουνίου 2009.. είναι το διαφημιστικό τρέιλερ, μιας σειράς εκπαιδευτικών εκπομπών που πρωταγωνίστησε ο David.., με τίτλο" Eco Trip on Sundance Light Bulb GSE segment " !!! Στο χρονικό σημείο 0:26, ο David.. (ο οποίος βρίσκεται πάνω σε έναν ΔΡΟΜΟ.. μιμείται με το χέρι του και την φωνή του έναν..ΤΗΛΕΒΟΑ!!!


Δείτε παρακάτω και ένα χαρακτηριστικό καρέ..(από το παραπάνω βίντεο-διαφημιστικό)

Ψάξαμε και βρήκαμε κάποια πράγματα για τον "περίεργο τύπο" του Χίπικου βαν, τον Russell Brand και σας τα δείχνουμε παρακάτω, και από εκεί και πέρα εσείς κρίνετε, πόσο "τυχαία" ήταν (και αυτού ) η επιλογή, για τον ρόλο του "Αντίχριστου"...
Ο Russell Brand λοιπόν, είναι κυρίως γνωστός σαν ένας Άγγλος κωμικός.. (stand-up comedy). (Έχουμε δει και τον David.. αρκετές φορές να "επιστρατεύει" το χιούμορ, για να δείχνει πιο προσιτός και ανθρώπινος..)
 Ο Russell είναι επίσης ηθοποιός, ραδιοφωνικός παραγωγός, παρουσιαστής, συγγραφέας, και ακτιβιστής.. θεωρείτε το κακό.. παιδί της Showbiz!!! (Τον έχουν συλλάβει τουλάχιστον 12 φορές για χρήση πάσης φύσεως ναρκωτικών και ως "δια μαγείας" την γλίτωνε πάντοτε με μικροποινές και ποτέ δεν πήγε, επί της ουσίας. φυλακή!!!)  Τον έχουν διώξει πολλές φορές από διάφορες εκπομπές και σταθμούς που εργαζόταν, επειδή πάντοτε ξεπερνούσε τα όρια ευγενείας και έβριζε ασύστολα και χυδαία τους πάντες και τα πάντα!!! στο τέλος όμως, το "Σύστημα" πάντα τον βόλευε και ποτέ δεν ξέμεινε από δουλειά.. ίσα ίσα που η καριέρα του είχε πολύ ανοδική πορεία έως σήμερα.. 

Για δυο χρόνια (2010-2012), ο Russell ήταν παντρεμένος (στην Ινδία έγινε ο γάμος σε Ινδουιστική τελετή) με την τραγουδίστρια Katy Perry!!! (την είδαμε στο προηγούμενο κεφάλαιο (σε βίντεο) να δηλώνει ότι πούλησε την ψυχή της στον Διάολο για να κάνει καριέρα!!! ο Russell Brand, πιστεύετε ότι δεν πούλησε την ψυχή του στον Διάολο για να κάνει καριέρα και μάλιστα Διεθνή, όπως θα δείξουμε και παρακάτω;; (ρητορικό φυσικά το ερώτημα)

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον RUSSELL BRAND!!! Στο αριστερό χέρι του, βλέπετε ένα τατουάζ με τον (ΜΑΣΟΝΙΚΌ) αριθμό 33!!!

Ο Russell Brand έχει διαγνωστεί με διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας (ADHD) και πάσχει από διπολική διαταραχή. Επίσης, υποφέρει και από βουλιμία. Απόλυτα λογικά συμπτώματα για έναν Σατανιστή και πρώην τοξικομανή!!! (υποτίθεται, ότι έχει κόψει τα ναρκωτικά τώρα.. ) 
Ο Russell Brand είναι λάτρης του πανθεϊσμού και του Υπερβατικού Διαλογισμού (Γιόγκα) και πιο συγκεκριμένα είναι οπαδός της "Κίνησης Χάρε Κρίσνα" !!! 
Στο παρακάτω άρθρο μπορείτε να διαβάστε σχετικά με την αίρεση  Χάρε Κρίσνα..
http://www.mixanitouxronou.gr/eresi-chare-krisna-pou-anastatose-tin-ellada-ke-katigories-gia-apagoges-ke-prosilitismo/

Παρακάτω μπορείτε επίσης να διαβάσετε 3 σχετικά ακόμα άρθρα περί Αστρολογίας Σατανισμού και Γιόγκα..
http://www.imglyfadas.gr/portal/gr/details.asp?cdPro=%7B36BDD4C2-F5F6-4E26-9700-E0711D37794D%7D

http://www.egolpion.com/empeiries_satanistwn.el.aspx

http://aktines.blogspot.gr/2012/04/blog-post_7491.html

Στις 07-07-(20)07, ο  Russell Brand συμμετείχε στις (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ) εκδηλώσεις του  LIVE EARTH (υποτίθεται) για την προστασία του περιβάλλοντος.., που γινόντουσαν ταυτόχρονα σε 12 χώρες, και μεταδόθηκαν από τηλεόραση, ράδιο και ιντερνέτ σε όλο τον πλανήτη!!! (ο  Russell Brand ήταν ένας από τους παρουσιαστές στο Στάδιο Wembley του Λονδίνου)!!! Στη ίδια εκδήλωση LIVE EARTH συμμετείχε και ο ίδιος ο David.. de Rothschild!!!! (O David.. ήταν ο Συγγραφέας του Επίσημου Εγχειριδίου του LIVE EARTH, με τίτλο "77.. τρόποι καταπολέμησης της Κλιματικής Αλλαγής")!!! Είχαμε αναφερθεί παλιότερα στο LIVE EARTH εδώ : http://astakotheories.blogspot.gr/2009/03/2.html 
Το κρυφό μήνυμα, που κρυβόταν (όπως δείξαμε και στα βίντεο εδώ: http://astakotheories4.blogspot.gr/2011/01/14.html) πίσω από το "SOS- LIVE EARTH" ήταν 
"666 ILLUMINATI 666- EVIL A.E.ROTH (SCHILD) (CORPORATION)"!!! Είναι ΓΕΓΟΝΟΣ, ότι τα χρήματα που μαζεύτηκαν από την Παγκόσμια Εκδήλωση "SOSLIVE EARTH", κανείς δεν ξέρει που ακριβώς πήγαν..μάλλον στο περιβάλλον να υποθέσουμε...;) 
Καλό είναι να αναφέρουμε για την ιστορία, ότι στην Χώρα μας, το Υπουργείο Περιβάλλοντος  μετονομάστηκε (το 2009) σε Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.. (Υ.Π.Ε.Κ.Α.)!!!  Έγινε το 13ο..Υπουργείο στη σειρά τάξης των Υπουργείων, σύμφωνα με απόφαση (ΦΕΚ Β’/1594/ 25-6-2013) του τότε Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου..ο οποίος, συχνά πυκνά, σε διάφορα Διεθνή Forum,  έλεγε ότι "χρειαζόμαστε Παγκόσμια Κυβέρνηση.. και την χρειαζόμαστε Γρήγορα.."!!!)
Ο Russell Brand, το 2009, ξεκίνησε μια περιοδεία (μια την ονομασία Russell Brand: SCANDALOUS) από την Αγγλία, μετά πήγε στην Αμερική και κατέληξε στην Αυστραλία!!! Την επόμενη χρονιά (το 2010) ξεκίνησε το ταξίδι του ο Άγγλος David de Rothschild από την Αμερική και κατέληξε (και αυτός) στην Αυστραλία!!! 

Το 2012, ο Δαλάι Λάμα, τίμησε, προσκαλώντας τον Russell Brand (ο οποίος και δέχτηκε), να συμμετέχει στις Βουδιστικές εκδηλώσεις για τη νεολαία που έγιναν στην Αγγλία (στην πόλη Μάντσεστερ). 
 Ένα χρόνο νωρίτερα (το 2011), ο David de Rothschild ταξίδεψε στην πόλη Leh (Leh.. hel(l)..Κόλαση..) πρώην πρωτεύουσα των Ιμαλάϊων-βρίσκετε στην ευρύτερη περιοχή του ..Θιβέτ, από όπου βραβεύτηκε από τη Σχολή Θιβετιανού Βουδισμού, με το βραβείο Gyalwang Drukpa (Μεγάλος Δράκος..)!!! ο David.. τιμήθηκε (υποτίθεται) για το έργο του, στην αύξηση της ευαισθητοποίησης για την Κλιματική Αλλαγή.. και στις βιώσιμες λύσεις που προτείνει για την  "Διάσωση" του πλανήτη..).

Παρακάτω βλέπετε την αφίσα από το κωμικό Show του Russell Brand που έκανε πρεμιέρα  στις 25 Νοεμβρίου 2013 (1 περίπου χρόνο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες), στο Λονδίνο, στο ιστορικό θέατρο Hammersmith Apollo, με τίτλο  Messiah Complex , που μεταφράζεται στα Ελληνικά "το σύνδρομο" του Μεσσία!!!

Στο τεύχος του (κοινωνικοπολιτικού) περιοδικού "New Statesman" ("Νέος Πολιτικός") που δημοσιεύθηκε στις 24 Οκτωβρίου του 2013, ο Russell Brand εξέφρασε την αντίθεσή του στην καταστροφή της γης (το φαινόμενο δηλαδή της Κλιματικής Αλλαγής..), και κάλεσε για μια αλλαγή στη συνείδηση που να συνοδεύεται με πολιτικά και οικονομικά μέτρα για την επίτευξη ενός πιο βιώσιμου μέλλον για τον πλανήτη!!! 
Βλέπουμε λοιπόν τον Russell Brand, να έχει τις ίδιες ακριβώς απόψεις με τον David de Rothschild, δηλαδή ότι το περιβάλλον καταστρέφεται και θα πρέπει να παρθούν κάποια άμεσα μέτρα (υποτίθεται) για να το σώσουμε!!!
ο Russell Brand πολλές φορές έχει ασκήσει  κριτική στους πολιτικούς, όπως έχουμε δείξει παλιότερα, ότι έχει κάνει και ο David.. εδώ : 
Παρακάτω θα αναφέρουμε 2 παραδείγματα ανθρώπων από την ιστορία, οι οποίοι είχαν μέσα στο όνομά τους το"Russell" και αναρωτηθείτε (και από αυτά) κατά πόσο τυχαία ήταν η επιλογή του Russell Brand για τον (συμβολικό) ρόλο του.. στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου 2012.. :
1. Charles Taze Russell (1852 - 1916) - Υπήρξε φιλοσιωνιστής και Ιδρυτής της Παγκόσμιας αίρεσης του κινήματος των Σπουδαστών της Γραφής, γνωστοί στις μέρες μας και σαν Ιεχωβάδες!!! Αυτή η  αίρεση, περιμένει έναν υλικό Μεσσία.. για να "σώσει" την ανθρωπότητα..!!!  Το καλοκαίρι που πέρασε (27-29 Ιουνίου 2014) μαζεύτηκαν (από όλο τον πλανήτη) στην Αθήνα (γήπεδο Ο.Α.Κ.Α.) και είχαν σαν κεντρικό θέμα του συνεδρίου τους "Γιατί χρειαζόμαστε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.. και ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ!!!" 
2. Λόρδος John Russell-Υπήρξε πολιτικός ηγέτης του κόμματος των φιλελευθέρων ,ο οποίος (μεταξύ άλλων) διετέλεσε και Πρωθυπουργός της Αγγλίας δύο φορές κατά τα μέσα του 19ου αιώνα!!!  Υπό την ηγεσία του Russell.. εντάχθηκε στο κόμμα του και εκλέχτηκε (από το 1847 και για πολλά χρόνια μετά) βουλευτής ο Lionel de Rothschild!!! και μάλιστα ο ίδιος ο Russell..  (τον ΒΟΗΘΗΣΕ για ακόμα μία φορά. .) περνώντας ειδική τροπολογία, με την οποία επέτρεψε στον  Lionel de Rothschild να είναι ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ στα χρονικά της Αγγλικής πολιτικής ιστορίας που ορκίστηκε με ΕΒΡΑΪΚΟ ΌΡΚΟ!!!  (για αρκετά χρόνια αντιδρούσαν οι Χριστιανοί Άγγλοι πολιτικοί, μέχρι τελικά να ψηφιστεί αυτή η τροπολογία!!!)
ο Lionel de Rothschild όπως και o Λόρδος John Russell  είχαν σαν εκλογική τους περιφέρεια το City του Λονδίνου!!!
ο David.. de Rothschild είναι (απευθείας γραμμή αίματος) απόγονος του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ.. Lionel de Rothschild!!! και βλέπουμε (και στην περίπτωση των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου..) την ιστορία, υπό μια ευρύτερη έννοια, να επαναλαμβάνεται.. στην ίδια Χώρα (Αγγλία), στην ίδια πόλη (Λονδίνο) , ένας "Λόρδος" Russell.. να "ανοίγει τον δρόμο-βοηθάει" σε (συμβολικό επίπεδο) έναν de Rothschild.. (David..)!!!

Από το χρονικό σημείο 1:50:15 και μετά, βλέπουμε (μέσα από το χίπικο βαν..) να βγαίνει ένα γιγάντιο ΧΤΑΠΟΔΙ.. και όλο το στάδιο (ανθρωπότητα) να χορεύει στον ρυθμό του..!!! Το "πάρτι" φθάνει στο ζενίθ του!!!

Οι "συνωμοσιολόγοι" έχουν πολλές φορές παρομοιάσει την οικογένεια Rothschild σαν ένα ΧΤΑΠΟΔΙ που έχει απλώσει παντού τα πλοκάμια της.... κάτι που όπως φαίνεται και (από την εικόνα) η ίδια, ή οικογένεια Rothschild έχει "αποδεχτεί" τον χαρακτηρισμό...

“Η πραγματική απειλή για την δημοκρατία μας είναι αυτή η Αόρατη Κυβέρνηση που σαν ένα γιγαντιαίο Χταπόδι έχει απλώσει τα γλιτσιασμένα του πλοκάμια πάνω από κάθε πόλη, νομό και έθνος. Όπως και το πραγματικό Χταπόδι, λειτουργεί μυστικά κάτω από το δικό του μελάνι… Στην κεφαλή του Χταποδιού είναι τα συμφέροντα του Rockefeller και ένα μικρό group Πανίσχυρων Τραπεζικών Οίκων που γενικά αποκαλούνται Διεθνείς Τραπεζίτες. Η μικρή αυτή παρέα των Τραπεζιτών, ουσιαστικά διοικεί την Κυβέρνηση των ΗΠΑ σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα και στην πραγματικότητα ελέγχουν και τα δύο πολιτικά κόμματα.”
John F.Hylan
Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, 1922

“Αυτός ο νόμος (για την δημιουργία της Federal Reserve Bank) εδραιώνει το πιο γιγαντιαίο trust επάνω στη γη. Όταν ο Πρόεδρος Wilson τον υπογράψει, η Αόρατη κυβέρνηση της χρηματικής δύναμης θα νομιμοποιηθεί… το χειρότερο νομοθετικό έγκλημα όλων των εποχών συντελείτε με αυτό το τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό νόμο”
Γερουσιαστής Charles A. Lindbergh 1913

“Άθελα μου, κατέστρεψα την χώρα μου. Ένα υπέροχο βιομηχανικό έθνος, από ένα χρηματοπιστωτικό σύστημα. Το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα είναι συγκεντρωμένο. Η ευημερία του έθνους και ως εκ τούτου και όλων την δραστηριοτήτων μας, είναι στα χεριά μερικών ανθρώπων. Καταλήξαμε να είμαστε ένα από τα χειρότερα διακυβερνημένα, μια από τις πιο παντελώς ελεγχόμενες και εντολοδόχες κυβερνήσεις στον πολιτισμένο κόσμο, μια κυβέρνηση χωρίς ελεύθερη βούληση, χωρίς κρίση και ψήφο πλειοψηφίας, αλλά μια κυβέρνηση σύμφωνα με την άποψη και τις διαθέσεις μιας μικρής ομάδας κυριάρχων ανθρώπων” 
Woodrow Wilson
Αμερικανός Πρόεδρος, δήλωση αμέσως μετά την υπογραφή της δημιουργίας της Αμερικανικής Πολιτειακής Τράπεζας (Federal Reserve Bank) 1913

“Όταν ο νόμος για την Federal Reserve Bank πέρασε, ο λαός των Η.Π.Α. δεν αντιλήφθηκε πως ένα Παγκόσμιο Τραπεζικό σύστημα στηνόταν εδώ. Ένα υπέρ-κράτος ελεγχόμενο από Διεθνείς Τραπεζίτες και βιομηχάνους που συμπράττουν για να σκλαβώσουν τον κόσμο για την δική τους ευχαρίστηση. Πολλές προσπάθειες έγιναν από τη Fed για να κρύψει την δύναμη του, αλλά η αλήθεια είναι πως η Fed σφετερίστηκε την Κυβέρνηση. Ελέγχει τα πάντα εδώ και ελέγχει όλες τις διεθνείς μας σχέσεις. Φτιάχνει και διαλύει Κυβερνήσεις κατά βούληση”
Louis McFadden
Πρόεδρος της επιτροπής Τραπεζών και Πίστωσης

Από όλα τα παραπάνω μπορείτε να καταλάβετε ότι το "Χταπόδι" (που "χορεύουν" όλοι στον ρυθμό του... συμβολίζει το Τραπεζικό καρτέλ (της οικογένεια Rothschild) και το μυστικό δίκτυο που έχει στήσει εδώ και πολλά χρόνια στον πλανήτη, χρεώνοντας (μέσω του τόκου, κ.λπ.) σχεδόν όλα τα κράτη του πλανήτη!!!

Τώρα πια, αυτό το Τραπεζικό καρτέλ (illuminati) θεωρεί ότι είναι έτοιμο (παντοδύναμο) να βγει από το παρασκήνιο και να κυβερνήσει, φανερά πια, ΌΛΑ ΤΑ ΈΘΝΗ δια μέσω του Αρχηγού-"αντιπρόσωπό τους" (Αντίχριστο) που θα τον βοηθήσουν με κάθε μέσο (ακόμα και με Παγκόσμιο Πόλεμο αν χρειαστεί..) για να τον στέψουν τελικά Παγκόσμιο Ηγέτη!!! Η κοινή λογική λέει, ότι αυτό το άτομο θα είναι ένας αυθεντικός γόνος της Ελίτ, που κατά την άποψή μας,  με βάση όλα τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει όλα αυτά τα χρόνια και σας έχουμε δείξει, πιστεύουμε ότι θα είναι ο David.. de Rothschild!!!Ήδη είναι (δια μέσου της οικολογίας) Πρεσβευτής του ΟΗΕ..και συνεχίζει να εμφανίζεται συχνά πυκνά σε διάφορα Διεθνή Forum..). Αυτό που ακόμα δεν είμαστε σίγουροι και προσπαθούμε να υπολογίσουμε, είναι σε ποια ηλικία θα στεφτεί ο David.. "Θεός" Ίσως μέχρι το 2018, οι συνθήκες να είναι οι ιδανικές για να επιτευχθεί το σχέδιο τους.. θα δούμε.. Εμείς, όπως και να χει, ατομικά και σαν λαοί και με την βοήθεια του Θεού, θα πρέπει να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας.. (με ειρηνικά πάντοτε μέσα) για να μην τους επιτρέψουμε (ή έστω να τους καθυστερήσουμε) τα όποια Σατανικά τους σχέδιά για Παγκόσμια Κυβέρνηση!!! 

Στην παρακάτω εικόνα (από το εσωτερικό του σκάφους "PLASTIKI" του David.. βλέπετε, σε περίοπτη θέση ζωγραφισμένο, ένα ΧΤΑΠΟΔΙ!!! (και τον αριθμό 13.. )


Για το τι "παίζει" με τον αριθμό 13.. έχουμε παλιότερα αναφερθεί αναλυτικά) στα βίντεο που φτιάξαμε εδώ : http://astakotheories4.blogspot.gr/2011/01/14.html

Να συμπληρώσουμε επίσης, ότι το κεφάλαιο 13 της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, είναι το κατεξοχήν κεφάλαιο (υπάρχουν και κάποιες μικρές αναφορές και σε άλλα κεφάλαια της ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ)  που μιλάει για την έλευση του Αντίχριστου επί της Γης!!! (περιγράφετε σαν  το ΘΗΡΙΟ που βγαίνει μέσα από την θάλασσα.. Ο προφήτης Δανιήλ, αυτό το ΘΗΡΙΟ (ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ;;) το συνδέει και με τον αριθμό 4.. ( 13=1+3=4..)

Στις ταινίες του πράκτωρ 007 (James Bond), ο "καλός" κατάσκοπος (που υποτίθεται) ότι πολεμάει μια Μυστική Παγκόσμια Εγκληματική Οργάνωση με το όνομα "SPECTRE" (που σημαίνει" Φάντασμα" στα Γαλλικά)

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε, ένα από τα σήματα αυτής της οργάνωσης, που είναι ένα ΧΤΑΠΟΔΙ..!!!


Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε έναν υπερήρωα των κόμικς με το όνομα "the SPECTRE" ("το Φάντασμα")!!!


Συγκρίνετε, την παραπάνω εικόνα (παρατεταμένο δεξί χέρι..) με τις εικόνες από εδώ : http://astakotheories3.blogspot.gr/2010/09/11.html

Αυτός ο πράσινος.. δαιμονικός χαρακτήρας είναι υποτίθεται ένας ήρωας του καλού!!! Ήμαρτον!!! Είναι ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ η προπαγάνδα που περνάει το Εωσφορικό "Σύστημα" στις μέρες μας, ακόμα και στις πιο αθώες ψυχές των μικρών παιδιών!!! Μια ματιά να ρίξει κανείς στα κινούμενα σχέδια που προβάλλουν  τα ιδιωτικά κανάλια τα πρωινά και (λίγο γνώστης να είναι κάποιος..) θα αντιληφθεί αμέσως, το πόσο πολύ ο Σατανισμός έχει διεισδύσει για τα καλά, στην καθημερινότητά μας!!! Είναι και αυτό ένα ακόμα Σημείο Των Καιρών..  για να αντιληφθούμε που οδηγείτε η ανθρωπότητα σήμερα..  Γενικότερα, καλό θα είναι να αποφεύγετε να βλέπετε πολύ τηλεόραση.. προτιμήστε την ενημέρωση μέσα από το ραδιόφωνο και το ιντερνέτ, που τουλάχιστον (όσο είναι ακόμα ελεύθερο και αυτό..) μπορείτε να επιλέξετε τι θα ακούσετε, θα δείτε και θα διαβάσετε..
Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε τον "Spectre" να ανασταίνεται. βγαίνοντας μέσα από το νερό.. με την βοήθεια ενός Χταποδιού.. η Πεντάλφα (σύμβολο που χρησιμοποιείται στον Σατανισμό για επίκληση Δαιμόνων) "Φέγγει" πάνω από το κεφάλι του...


Στο σημείο αυτό ολοκληρώνουμε (ένα ακόμα) κεφάλαιο (αφού φωτίσαμε σε αυτό, με την δική μας πάντοτε "συνωμοτική" ματιά.., τα "Παρασκήνια" της ΕΝΑΡΞΗΣ και ΛΗΞΗΣ των Ολυμπιακών Αγώνων 2012 στο Λονδίνο και την σύνδεσή τους με τον David..) και πρώτα ο Θεός, τα λέμε κάποια στιγμή με περισσότερα .....Αστακός
Για όσους/όσες δεν έχουν διαβάσει την ερευνά-θεωρία μας, μπορούν να την βρουν όλη εδώ : http://astakotheories4.blogspot.gr/

2 σχόλια:

  1. Συνέχισε την καλή δουλειά.
    Θέλει πολύ προσοχή από όλους μας.
    Ας μας φωτίσει ο Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αστακε πλεον παρα πολλες ταινιες το 17 και το 18 εχουν σιωνιστικα και σατανιστικα μυνηματα. πχ το the ritual του 17 και μια παλιοτερη σειρα under the dome.

    ΑπάντησηΔιαγραφή